tiistai 6. joulukuuta 2016

ILMIÖMÄINEN FESTIVAALI TULOSSA KESÄLLÄ 2017!
Olet päätynyt maailman suurimman saunafestivaalin viralliselle blogisivustolle. Tervetuloa! 

 Mikä ihmeen Finnish Sauna Festival?


 Kyseessä on täysin uusi, suomalainen, jytinällä esiin nouseva maailman suurin saunafestivaali. Se kohoaa kesällä 2017 neljäksi päiväksi kolmeen Suomen kaupunkiin nostaen perinteisen suomalaisen saunomiskulttuurin täysin uudelle tasolle. Festivaali rikkoo perinteisiä tapoja ja venyttää ne uusiin ulottuvuuksiin tarjoten ainutlaatuisuutta ja yhdessäoloa suomalaisille että kansainvälisille saunan ystäville. Tapahtuma tuotetaan korkealaatuiseksi sekä turvalliseksi.


 Blogissa pääset seuraamaan talven ja kevään aikana kaikenlaisia mielenkiintoisia ja ajankohtaisia, hyödyllisiä sekä yllätyksellisiä saunomiseen ja sitä ympäröivään kulttuuriin liittyviä aiheita. Saat lisäksi mahdollisuuden päästä seuraamaan läheltä uuden festivaalin rakentumista. Pakko paljastaa jo heti alkuun, että luvassa on paljon yllätyksiä, joten pysykäähän mukana, niin tiedätte missä mennään!
 


 Mitä tuolla saunafestivaalilla oikein tapahtuu?


 Festivaalilla jokaisen oma ”perinteinen” saunailta saa kokonaan uuden merkityksen. Yli 40 saunaa lämpiää keskelle kaupunkimiljöötä tuoden esille myös ilmiömäisiä saunainnovaatioita. Tapahtumaan rakennetaan yksi maailman suurimmista saunoista, sekä kiukaista. Täysin uudenlainen ja uniikki festivaalialue, viihtyisän VIP-alueen kera, mahdollistaa rennon ja kiireettömän tunnelman.


 Lavalle nousee suomalaiset kärkiartistit, joista suurin osa on jo oikeastaan julkaistukin! Tarjontaa on legendaarisista suomalaisista rockyhtyeistä tunnettuihin pop-artisteihin. Sunnuntaipäivät kaikissa kaupungeissa ovat ikärajattomia ”perhepäiviä”, jotka toimivat nimellä Kuumempi Sunnuntai – lavalla nähdään kotimaiset, tämän hetken suosituimmat nuoret super-artistit. 


Festivaalilla pääset siis saunomaan, pitämään hauskaa ja virkistäytymään samalla kuunnellen artistien keikkoja saunojen terasseilta tai lavan edestä! Kuulostaa melko mukavalta ja kokemisen arvoiselta yhdistelmältä! Ruokavalikoimasta löytyy grillaamiseen sekä kesäiseen tarjontaan pohjautuva laaja kattaus vaativampaankin makuun. Saat nauttia anniskelualueen palveluista koko tapahtuma-alueella (paitsi sunnuntaisin rajattu K18-alue). Jos jostain syystä et halua saunoa, sekin on ihan ok. Tällöin voit viettää festaripäivän saunomatta artistikattauksesta ja muista palveluista nauttien.  


Tiesitkö muuten, että Suomessa on saunottu jo vuodesta 1765 lähtien? (Katriina Kukkonen-Harjula, 2006). Saunaseura ry:n mukaan Suomessa on arviolta n. 3,2 miljoonaa saunaa ja saunojia löytyy noin kolmisen miljoonaa. 


Tänään on itsenäisyyspäivä ja olemme taas askelta lähempänä Suomi 100- juhlavuotta. Saunafestivaalillamme on erittäin suuri kunnia kuulua viralliseen Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmistoon. Vuodesta 2017 on tulossa erityisen upea, tapahtumarikas ja yllätyksellinen! 


Pian ikkunoille ilmestyy sadat tuhannet sini-valkoiset kynttilät ja linnanjuhlien humu alkaa. Erittäin mukavaa itsenäisyyspäivää kaikille! Seuraava blogikirjoitus on tulossa pian, jouluisissa tunnelmissa!       -Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän :-)