maanantai 8. toukokuuta 2017

SAUNAWEEK - täällä se nyt on!!MIKÄ ON SAUNAWEEK?

Finnish Sauna Festivalin oma etuviikko Helsingissä,  Turussa ja Jyväskylässä. Finnish Sauna Festivalin rannekkeella saa lukuisia kaupungin elämyksiä, palveluita ja tuotteita alennetuin hinnoin ENNEN virallista festivaalia. Alla on listattuna huikeita paikkoja, joista saatte rannekkeen kera alennuksia ja etuja! Lisää etuja päivitetään jatkuvasti, joten muista käydä päivittäin tarkastamassa Saunaweekin nettisivut! HUOM! Turun ja Jyväskylän Saunaweekin ohjelmisto päivitetään myöhemmin.

LUE TARKEMMIN EDUISTASI TÄÄLTÄ ! 


Miten voit vaihtaa ostetun lippusi rannekkeeksi??

Tule Kolmen Sepän patsaalle 29.5.-2.6.! Iglusauna seisoo keskellä kaupunkia ja toimii lipunvaihto, -myynti ja infopisteenämme! Vaihda lippu rannekkeeksi ja voit lisäksi ehkä päästä saunomaan iglusaunaankin keskelle Helsinkiä Stockan kulmille! Kun ranneke on kädessäsi, valitse Saunaweekiltä kiinnostavat edut ja marssi hyödyntämään niitä! :) Katso voimassaolot etujen alta.
Kuva: IglusaunaHELSINGIN SAUNAWEEK 5.6-11.6.2017 (vain Helsinkiin ostetut liput)

Löyly sijaitsee hulppealla paikalla Hernesaarenrannassa. Löylyssä on kolme puulämmitteistä saunaa: jatkuvalämmitteinen, kertalämmitteinen ja ainoa Helsingin yleisölle avoin savusauna. Mereen pääsee virkistäytymään ja rentouttavaa elämystä voi löylyjen lomassa tai jälkeen nauttia takkahuoneessa. Saunan päätteeksi voi siirtyä nautiskelemaan pientä purtavaa, virvokkeita taikka illallista viihtyisään Löylyn ravintolaan. 

ETUSI LÖYLYSSÄ 5.-11.6. FESTIVAALIRANNEKKEELLA : -2 € 

SkySauna sijaitsee Kauppatorin laidalla ja mahdollistaa uskomattoman saunomiselämyksen! Upealla merinäköalalla varustettu sauna 40 metrin korkeudessa takaa mahtavat merinäköalat yhdistettynä löylyihin. Maatasolla on rentouttava ulkoporeallas hierovalla ominaisuudella ja virvokkeista saa nauttia hyvässä seurassa.

Uniikkiin saunagondoliin mahtuu samaan aikaan 4-5 henkilöä.

SkySauna tulee varata etukäteen! Etuja rajoitetusti.

ETUSI SKYSAUNAAN 29.5.-11.6. FESTARIRANNEKKEELLA: -30%


UIMASTADION, PIRKKOLAN UIMAHALLI JA TÖÖLÖN KISAHALLI

ETUSI 2.6-11.6. FESTIVAALIRANNEKKEELLA: Stadikalle, Pirkkolan uimahalliin ja Töölön kisahalliin pääsee lastenlipun hinnalla.
Neljän saunan löylyjen lisäksi Uimastadikalla onnistuu myös monipuolinen treenaus muun muassa laadukkaalla sisäkuntosalilla, ulkovoimailupaikalla, rantalentis- ja koriskentillä, vesijuosten ja vaikka pingistä tai shakkia pelaten. 
Pirkkolan uimahallissa kuntoilijoita hellii yhteensä kuusi saunaa, ja uimahallin yhteydessä on myös huipputason kuntosali, jonka päheillä laitteilla voi rehkiä ennen rentoutumista sauna- ja allasalueilla. Töölön kisahallissa puolestaan onnistuu melkein mikä tahansa kuntoilu, sillä Kisiksellä luonnistuu lajit tanssista golfiin, koriksesta punttien nosteluun ja sulkiksesta lentikseen. Töölön kisahallilla ei kuntoilijoiden käytössä ole saunoja, joten Kisiksellä rehkimisen jälkeen voi suunnata vaikka kivenheiton päässä olevalle Uimastadikalle löylyihin.Sauna Hermanni on Helsingin Hermannissa 50-luvulla perustettu yleinen sauna, joka lämpiää uusilla, iki-ihanilla IKI-kiukailla.

Miesten puolelle mahtuu 30 saunojaa ja naisten puolelle 20. Pukuhuoneessa voi nauttia omia virvokkeita tai ostaa paikan päältä.

Sauna Hermannin kotoinen tunnelma takaa mahtavan kokemuksen!


ETUSI 3.6-11.6. RANNEKKEELLA: -50%


Kuva: Jussi Hellsten
Hyödyntäkää etunne ripeästi, sillä nämä kuumat edut ovat erittäin suosittuja!

Haluamme, että Finnish Sauna Festivalille tulijat saavat mahdollisimman paljon ihana etuja nauttimiseen ja rentoutumiseen!

Ps. On ihanaa saunoa parhaissa paikoissa, parhaiden ihmisten kanssa! :) 


Terveisin Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän :-)